Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

7 χώροι δεξίωσης γάμου: Tα ωραιότερα κτήματα και αίθουσες για τον γάμο των ονείρων σας!

Η απαραίτητη λίστα με υπέροχους χώρους για λαμπερά events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024

Το Check in Cyprus συγκέντρωσε και σου προτείνει τους ομορφότερους και πιο ονειρεμένους προορισμούς για τον γάμο, τη δεξίωση, το πάρτι, τη βάπτιση που ονειρεύεσαι!

Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο, δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στήνοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό, που θα μείνει αξέχαστο.

6 εξαιρετικά από άποψη αισθητικής, αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών venues, που το καθένα ξεχωρίζει, διαθέτοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Όλα σε όμορφες τοποθεσίες, με εξαιρετικό φαγητό και ευγενικό-φιλόξενο πρόσωπο.

oasis----.jpg

Κτήμα Όασις
Ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων, όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση, σας περιμένει για να φιλοξενήσετε την εκδήλωση των ονείρων σας. Το Κτήμα Όασις βρίσκεται κοντά στο όμορφο χωριό Αναλύοντας, μόλις 12 λεπτά από τη Λευκωσία, στο κέντρο ενός μεγαλοπρεπούς τοπίου, γεμάτο με δέντρα και πανέμορφους κήπους 17.000 τετραγωνικών μέτρων, που το καθιστά ιδανικό μέρος για γάμο, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση. Η μοναδική και ιδιωτική του τοποθεσία ανάμεσα στη φύση και τα βουνά, περιτριγυρισμένο από εκπληκτικούς κήπους με ελαιόδεντρα άνω των 600 εκατοντάδων ετών, μια ευρύχωρη αυλή με λεμονιές και χωρητικότητα έως και 800 καθημένων επισκεπτών, η υπέροχη πισίνα, οι άριστες εγκαταστάσεις, η εκπληκτική θέα στα βουνά της περιοχής και το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα είναι μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν το Κτήμα Όασις να εντυπωσιάζει.

oasis2.jpg

Το εσωτερικό, χωρητικότητας 500 ατόμων, και το εξωτερικό περιβάλλον του κτήματος, μπορεί να φιλοξενήσει συναρπαστικά events κάθε είδους! Η πολυμορφία και ευελιξία των χώρων, σας προσφέρει εύρος επιλογών, ενώ η εμπειρία, και ο επαγγελματισμός του προσωπικού εξασφαλίζουν και σφραγίζουν την επιτυχία μίας κορυφαίας δεξίωσης. Σημαντικό μέρος της εικόνας του είναι και ο φωτισμός, ο οποίος απαρτίζεται από έμπνευση, στυλ και προσωπικότητα. Ο όμορφος φωτισμός του χώρου μας θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα για την ξεχωριστή σας μέρα. Το κτήμα διαθέτει επίσης τεράστιο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (265 θέσεις στάθμευσης) που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες σας, ενώ παρέχεται και δυνατότητα διαμονής στο ζευγάρι σε μία από τις σουίτες της βίλας.

ktima-oasis-venue-2.jpg

Η πολυετής πείρα, η προσωπική φροντίδα, η δημιουργικότητα και η αστείρευτη φαντασία των ανθρώπων του, που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό, εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση και ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης. Σε συνδυασμό με τις ποικίλες γαστρονομικές επιλογές που καλύπτουν άριστα κάθε είδους γαμήλιο μενού, δημιουργούν την τέλεια συνταγή για μια αξέχαστη εκδήλωση κάτω από τα αστέρια. Επομένως, αν θέλετε να δώσετε μία ρουστίκ πινελιά στον γάμο σας, που θα προγραμματιστεί στην τελειότητα, μην ψάξετε άλλο και επικοινωνήστε με το Ktima Oasis για να σας βοηθήσει να κάνετε την ημέρα του γάμου σας όπως την ονειρευτήκατε.

INFO: (97720267) Γρηγόρη Αυξεντίου 63, Αναλιόντας, 2641, Λευκωσία.
Email: info@ktimaoasis.com
Website: ktimaoasis.com
Facebook: Ktima Oasis
Instagram: ktimaoasis

DINNER VENUE (2).jpg

Aelia Wellness Retreat
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, λίγο έξω από τη Λευκωσία, με άπλετο φυσικό κάλλος, το Aelia Wellness Retreat αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για έναν μαγευτικό γάμο, μία ονειρεμένη βάπτιση, την εταιρική εκδήλωση ή ένα διασκεδαστικό πάρτι! Σε ένα καταπράσινο τοπίο μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη Λευκωσία, το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, εντυπωσιάζει και κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για την δεξίωση, τον γάμο και τη βάπτιση, που θα ικανοποιήσει τις πιο υψηλές δικές σας απαιτήσεις αλλά και των καλεσμένων σας. Δύο ξεχωριστοί χώροι για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, φιλοξενούν κάθε είδους εκδήλωση, συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια.

Aelia_1.width-1920.jpg

Μπορείς να επιλέξεις ανέμεσα στον ολοκαίνουργιο, υπαίθριο χώρο του που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 440 για δείπνο και έως 1.700 για ένα κοκτέιλ. Έναν φυσικά όμορφο ανοιχτό χώρο, με ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον, για γάμους κάτω από τα αστέρια. Εξάλλου, ο πράσινος καμβάς, που δημιουργεί η φύση, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στυλ και τύπο γάμου, βάπτισης, πάρτι (εταιρικού ή εποχικού) ή ακόμα και παρουσίασης, ευνοώντας τη δημιουργία αξέχαστων εκδηλώσεων.

RESTAURANT (4).jpg

Έχεις όμως και στη διάθεσή σου τον χώρο του εστιατορίου. Έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, με μέγιστη χωρητικότητα 350 ατόμων, που είναι ιδανικός για εκδηλώσεις όλο τον χρόνο, καθώς είναι ένας πλήρως κλιματιζόμενος και θερμαινόμενος καλυμμένος χώρος με φυσικό στυλ διακόσμησης, που θα εξυπηρετήσει κάθε σου ανάγκη. Ιδανικό επίσης για κάθε είδους εκδήλωση ή event, όπως δεξιώσεις και πάρτι, ακόμα και παρουσιάσεις.

Ξεχωριστή εμπειρία είναι και τα πιάτα του μενού που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό καλεσμένο σου!

Το εκπληκτικό σκηνικό ενός καταπράσινου υπάιθριου χώρου αλλά και ο καλόγουστος κλειστός χώρος σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν τη δεξίωσή σας. Φυσικά, σε αυτό τον χώρο υπάρχει και κάτι που θα κάνει την εκδήλωσή σου να ξεχωρίζει! Μπορείς να συνδυάσεις το event με ξεχωριστή διαμονή, σπα ή οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες δραστηριότητες που σου προσφέρει, όπως yoga και ιππασία για να την κάνεις ακόμα πιο αξέχαστη.

INFO: (22015590) Γρηγορίου Αυξεντίου 150, Τσέρι, 2641, Λευκωσία.
Website: http://aeliawellness.com.cy/
Facebook: Aelia Wellness Retreat
Instagram: aeliawellness

Crowne-Plaza-Limassol-Hotel-Events-In-Cyprus.jpg

Crowne Plaza Limassol
Το ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol αποτελεί έναν ιδανικό, ονειρεμένο προορισμό για κάθε είδους δεξίωση. Βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, σ' έναν χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την κομψότητα και μαζί δημιουργούν το ιδανικό έδαφος για όλες τις περιστάσεις. Με συνέπεια και φαντασία, η ομάδα του αναλαμβάνει να οργανώσει στην εντέλεια τις ομορφότερες και σημαντικότερες μέρες της ζωής σου, προσφέροντάς σου τρεις διαφορετικούς χώρους, που είναι διαθέσιμοι να φιλοξενήσουν με στυλ και άνεση τις πιο εκλεκτές στιγμές της ζωής! Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για το μοναδικό ξενοδοχείο-μέλος διεθνούς αλυσίδας στην καρδιά της Λεμεσού με 20+ χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση κυπριακών γάμων- και με βραβευμένη κουζίνα που υπόσχεται να ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους καλεσμένους σου.

Crowne-Plaza-Limassol-Hotel-Events-In-Cyprus-FPI-3.jpg

Το Crowne Plaza Limassol με υψηλά στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσή σου, είναι μια πηγή σιγουριάς, για μια επιτυχημένη δεξίωση λεπτού γούστου. Η ομάδα του θα είναι δίπλα σου, ώστε να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις μια εντυπωσιακή δεξιώση, είτε αυτή αφορά μία γαμήλια εκδήλωση, βάπτιση, πάρτι, επαγγελματικά events κ.ά. Συμπληρωματικά με τον κλειστό χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο διαθέτει έναν ανοικτό χώρο στον κήπο και την πισίνα, εντυπωσιακούς χώρους οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν άψογα για οποιαδήποτε αιτία εορτασμού.

Crowne-Plaza-Limassol-Wedding-Party-Ballroom-Pool-combo_low.jpg

Αίθουσα Ballroom: H πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα «Crowne Plaza Limassol Ballroom» θεωρείται μια από τις πιο περιζήτητες αίθουσες φιλοξενίας γαμήλιων εκδηλώσεων, δείπνων και πάρτι. Είναι ένας αυτόνομος χώρος με δική του ξεχωριστή είσοδο, χωρίς κολώνες, με απρόσκοπτη θέα μέσα στην αίθουσα, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα φωτισμού, ξεχωριστό χώρο για τοποθέτηση και διαμόρφωση του μπουφέ σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και βεράντα με καθιστικά για καπνιστές με θέα τη θάλασσα. Μια μαγική νύκτα ξεφαντώματος σε περιμένει!

Η Πισίνα: Φαντάσου να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου κατά το ηλιοβασίλεμα, με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η πισίνα του ξενοδοχείου βρίσκεται -κυριολεκτικά- μια ανάσα μακριά από το κύμα, είναι ιδανική για να φιλοξενήσει λαμπερές γαμήλιες δεξιώσεις, με μέχρι και 2000 καλεσμένους, καθώς και γαμήλια δείπνα, με μέχρι 350 καλεσμένους.

Κήποι: Ένας όμορφος χώρος στον γραφικό αμμώδη κόλπο του ξενοδοχείου, με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Ο κήπος προσφέρει μια ατμόσφαιρα κομψότητας και ομορφιάς, ιδανικός για γαμήλιες τελετές, γαμήλιες δεξιώσεις και δείπνα. Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο για εύκολη πρόσβαση για τους καλεσμένους του γάμου καθώς και ξύλινο δάπεδο, το οποίο προσφέρεται ως χώρος για το καλωσόρισμα και τη χαιρέτιση.

Χαρακτηριστικά:

  • Αίθουσα Ballroom: Δεξίωση: 1500 άτομα / Δείπνο: 360 άτομα.
    Η Πισίνα: Δεξίωση: 2000 άτομα / Δείπνο: 350 άτομα.
  • Κήποι: Δεξίωση: 1000 άτομα / Δείπνο: 250 άτομα.
  • Εξαιρετικό φαγητό
  • Φιλική ομάδα
  • Δίπλα στη θάλασσα

INFO: (25851515) Προμαχών Ελευθερίας 2, Αγ. Αθανάσιος 4103, Λεμεσός.
Website: https://limassol.crowneplaza.com/
Facebook: Crowne Plaza Limassol
Instagram: crowneplazalimassol

FB_IMG_1679718126475.jpg

Epavli Venue Club
Πολυτέλεια, ιδιωτικότητα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μοντέρνα διακόσμηση, fine dining μενού που αγγίζουν την αριστοτεχνική γαστρονομία, ζεστή φιλοξενία, μοναδική εξυπηρέτηση δική σας και των καλεσμένων σας και πολλά ακόμα, συνθέτουν την απόλυτη γαμήλια εμπειρία σε μία έπαυλη.

Ανάλογο σκηνικό θα συναντήσεις και στο εντυπωσιακό Epavli Venue Club στα Λύμπια, που αποτελεί το ιδανικό μέρος για μία μοναδική δεξίωση. Τα καταπράσινα, ψηλά δέντρα αγκαλιάζουν ευλαβικά τον χώρο και γοητεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον αλλά και μόλις μια ανάσα από την πόλη, το Epavli Venue Club μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο προσωπικές σας στιγμές, είτε αυτό είναι δεξίωση γάμου, βάφτιση, cocktails, εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, βραβεύσεις, παρουσιάσεις, πάρτι αποφοίτησης, εταιρικά δείπνα ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

FB_IMG_1705124681336.jpg

Το ειδυλλιακό σκηνικό, η πισίνα αλλά και οι καταπράσινοι κήποι προσθέτουν στις εικόνες που μοιάζουν να βγήκαν από όνειρο! Η Epavli Venue Club, χωρισμένη σε 3 διαφορετικούς χώρους προσφέρει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό, το χορό ή τη χαλάρωση σε τοποθεσίες προσαρμοσμένες στο γεγονός. Επίλεξε λοιπόν ανάμεσα στην κλειστή αίθουσα με το διακοσμητικό πανί και τους πολυελαίους πολυτελείας που μπορεί να φιλοξενήσει έως 550 άτομα, στην αίθουσα με την ανοιγόμενη οροφή και την περιμετρική εσωτερική βλάστηση, χωρητικότητας 190 ατόμων, με δυνατότητα επέκτασης στο χώρο της πισίνας για ακόμη 100 άτομα, καθώς επίσης και στον χώρο της πισίνας με τον εξωτερικό χώρο-γρασίδι, ιδανικό για δεξιώσεις κοκτέιλ μέχρι και 3000 ατόμων. Το 2025 ο εξωτερικός χώρος-γρασίδι θα ανακαινιστεί και θα μετατραπεί για να φιλοξενεί και δείπνο πέρα των 500 ατόμων. 

IMG_7004.JPG

Όσον αφορά στο μενού, το Epavli Venue Club, διαθέτει κουζίνα για ετοιμασία των μπουφέ στον ίδιο χώρο απο εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ όλη η έμπειρη ομάδα του, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία.

INFO: (70000201) Έπαυλη 1, Λύμπια, 2566 Λευκωσία.
Email: info@epavlicy.com
Ώρες επικοινωνίας: Δ-Κ 08:00-22:00
Facebook: Epavli Venue Club
Instagram: epavli_venue_club

LW2.JPG

Lakewood Weddings & Events
Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που ενσαρκώνει την τελειότητα και δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας! Αυτό είναι το Lakewood, ένας πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος που φωλιάζει σε μια λίμνη, μόλις 25 λεπτά μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας, στα Καμπιά. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απεριόριστη θέα και το σύγχρονο design συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αψεγάδιαστη ομορφιά του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έξυπνα διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας καλοκαιρινής ή χειμερινής εκδήλωσης, χωρίς να στερεί στους καλεσμένους τον ήλιο ή και τη δροσιά.

LW3.jpg

Πιο συγκεκριμένα, το Lakewood διαθέτει ατμοσφαιρικούς πλήρως ανακαινισμένους υπαίθριους κήπους και μία βεράντα με θέα που κόβει την ανάσα, όλα στολισμένα με λαμπερό παραμυθένιο φωτισμό, αλλά και μία ξύλινη εσωτερική αίθουσα, άκρως μαγευτική, που είναι έτοιμη να υποδεχτεί γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, επαγγελματικές ή προσωπικές εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση!

Ένα μέρος που έχει όλες τις ανέσεις και υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθώς και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα, 300 άτομα για δείπνο στον στον υπέροχο εσωτερικό χώρο του, και τουλάχιστον 500 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τη μοναδική θέα στη λίμνη και τον έναστρο ουρανό, επίσης για καθιστό μενού! Όσο για τα κοκτέιλ πάρτι, η χωρητικότητα ανέρχεται στα 1500 άτομα.

LW1.jpg

Στόχος, άλλωστε, των ανθρώπων του είναι να κάνουν κάθε μικρή λεπτομέρεια τέλεια και κάθε εκδήλωση μοναδική εμπειρία. Η φιλοσοφία τους δε είναι να κάνουν την ημέρα αυτή μαγική, εστιάζοντας μόνο σε εσάς, τους καλεσμένους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Με υψηλά, λοιπόν, στάνταρντ σε όλους τους τομείς και με προσήλωση στην κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης σας, προσφέροντας ιδέες, συμβουλές και σωστό προγραμματισμό, είναι μια πηγή σιγουριάς, για μια επιτυχημένη δεξίωση υψηλής αισθητικής και λεπτού γούστου

INFO: (94046505) Καμπιά, επ. Λευκωσίας.
Website: www.eventbylakewood.com
Facebook: Lakewood Weddings & Events
Instagram: lakewood_events_cy

photo-4354.jpg

Map Boutique Hotel
Το "Map Boutique Hotel" βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας με μια πανέμορφη θέα προς την πλατεία Ελευθερίας και τα τείχη της παλιάς πόλης. Το κτίριο είχε μια συγκεκριμένη ιστορία εφόσον αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της πόλης, εξ ου και τόσο η τοποθεσία όσο και η αναγνωρισιμότητα του κτιρίου το κατέστησαν ως κτίριο ορόσημο στο κέντρο της Λευκωσίας. Πέρα λοιπόν από ξεχωριστή διαμονή, το Map Hotel σού δίνει την ευκαιρία να διοργανώσεις και τα πιο εντυπωσιακά event, υποσχόμενο να σου παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

1 (2).jpg

Αίθουσα INSET
Η αίθουσα INSET αποτελεί μια νέα πρόταση και συνάμα μία πολύ καινοτόμο ιδέα στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει επαγγελματικές συναντήσεις, εργαστήρια, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις πάρτυ και κάθε τύπου events. Έχει χωρητικότητα 80 ατόμων, εντυπωσιακό σχεδιασμό, καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνικές και εξοπλισμό. Διαθέτει ακόμα υψηλή αισθητική, εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα, εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης με θέα τα ιστορικά Ενετικά Τείχη, σημείο αναφοράς στην ιστορία του νησιού.

Το INSET δεν είναι απλά ένας χώρος, είναι μια καινούργια, μοναδική ιδέα στον τομέα των εκδηλώσεων, προσφέρει άπειρες δυνατότητες και εξατομικευμένες tailor made λύσεις, που προσαρμόζονται στα πλάνα και στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενό της.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οι υψηλών προδιαγραφών συνεργασίες των ανθρώπων του εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Η κουζίνα και το μενού υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου διεθνούς φήμης Σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, βρίσκονται στη κορυφή της γαστρονομικής αριστείας, προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις με ιδιαίτερα έντονες ελληνικές πινελιές.

Πληρ. 22444999.

526A9223.jpg

SCALE Restaurant
O πανέμορφος χώρος του Scale, αλλάζει ύφος για να φιλοξενήσει την κάθε εκδήλωσή σας όπως την έχετε φανταστεί! Για κάθε εκδήλωση που φιλοξενείταιστον χώρο -από την πιο απλή μέχρι και την πιο απαιτητική. Για κάθε εκδήλωση οι άνθρωποι του Scale έχουν λύσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Ζήστε τη μοναδική στιγμή της οικογένειά σας, σε έναν παραμυθένιο χώρο για βάφτιση μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας. Όπως και να έχετε φανταστεί το τέλειο πάρτι, οι παροχές του εν λόγω
εστιατορίου ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Δεν πρόκειται απλά για έναν πανέμορφο χώρο εστιατορίου. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση για την εκδήλωσή σας. Το Scale, χωρητικότητας 120 ατόμων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές ή άλλες εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων.

Εδώ θα ακούσουν τις απαιτήσεις σας και θα δεσμευτούν πως θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Λευκωσίας με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου.
Πληρ. 22444440.

INFO: (22 444999) MAP Hotel, Λεωφ. Στασίνου 15 και Αφροδίτης, Λευκωσία.
Website: maphotel.com.cy
Facebook: Scale Restaurant - MAP Hotel
Instagram: @scale_restaurant

LOUISGABRIEL-757.jpg

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Το υπερπολυτελές θέρετρο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, χτισμένο δίπλα στο κύμα, σε μία καταπράσινη παραλιακή έκταση 100 στρεμμάτων, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για διαμονή, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας, όσο και για τη γαμήλια δεξίωσή σας.  Το πανέμορφο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα της Μεσογείου, οι high end παροχές και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για να απολάυσετε την ημέρα του γάμου σας ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. 

DSC00654-Edit.jpg

Με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε κομψούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους -που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 1500+ άτομα- που διακρίνονται για την αισθητική τους, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Το επιβλητικό The Diamond Ballroom εμβαδού 800 τ.μ. που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισμού του παρέχει τέλεια ευελιξία ανάλογα με το μέγεθος της δεξίωσης, μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.200 καλεσμένους για δεξίωση και 500 για δείπνο. Οι πολυτελείς πολυελαίοι και ο μοναδικός φωτισμός, καθώς και η διακριτική πολυτέλεια, διάχυτη στα στοιχεία αρχιτεκτονικής και διακόσμησής του, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για μια αξέχαστη γαμήλια εκδήλωση. Εναλλακτικά, το The Park Room, με εμβαδόν 504 τ.μ. σε εσωτερικό χώρο και 225 τ.μ. στη βεράντα (που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις επιθυμίες σας), αποτελεί μοναδικής έμπνευσης επιλογή, έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας από 250 έως 800 ατόμων. Ένας χώρος υψηλής αισθητικής, με διάχυτο φυσικό φως και μαγευτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, από τα μεγάλα παράθυρα, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για μια αξέχαστη γαμήλια εκδήλωση. Το σκηνικό ολοκληρώνουν ο υπερσύγχρονος ήχος, τελυταίας τεχνολογίας και ο εντυπωσιακά σχεδιασμένος φωτιδσμός, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ήχος και μελωδία αντηχεί θερμά, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα για τη γιορτή σας. Το Park Room Terrace επεκτείνει την κομψότητα του Park Room στην εξωτερική βεράντα, προσφέροντας έναν πανοραμικό χώρο με θέα τη θάλασσα και στέγη τον έναστρο ουρανό. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος του Nammos, δίπλα στα γαλάζια νερά της θάλασσας, μεταμορφώνεται στο απόλυτο ατμοσφαιρικό σκηνικό, μαγεύοντας το ζευγάρι και τους εκλεκτούς καλεσμένους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς. Επιπλέον, το Great Lawns, ο παραθαλάσσιος κήπος του Parklane, με τα γρασίδια και τους φοίνικες, προσφέρει έναν ευρύχωρο εξωτερικό χώρο, με δυνατότητα φιλοξενίας έως 250 ατόμων για δείπνο και 1500 για δεξίωση, που υπόσχεται μια μοναδική γιορτή σε όσους ονειρεύονται ένα γάμο πάνω στο κύμα.

parklane.jpg

Η έμπειρη ομάδα του resοrt βρίσκεται στη διάθεσή σας για να οργανώσετε τον γάμο σας με κάθε λεπτομέρεια παρέχοντάς σας προσωποποιημένα πακέτα και επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον καταξιωμένοι chefs θα ετοιμάσουν για εσάς tailor-made γευστικές προτάσεις για ένα ξεχωριστό γαμήλιο μενού. 

Στο resort φιλοξενείται και το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Kalloni Spa που θα αναδειχθεί σε αγαπημένη συνήθεια χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους. Με 14 αίθουσες θεραπείες περιποίησης και πολυτελείς σουίτες, ανακαλύψτε τις μοναδικές θεραπείες αναζωογόνησης για πρόσωπο και σώμα, που θα σας μυήσουν σε μία απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Τέλος, ειδικά πακέτα περιποίησης περιμένουν τις νύφες για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής τους. Ζήστε έναν ονειρεμένο γάμο σε ένα πολυτελές περιβάλλον μεσογειακής ομορφιάς απολαμβάνοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και ξεκινήστε την κοινή σας ζωή με τον πιο όμορφο τρόπο.

INFO: (25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος, Λεμεσός.
Email: gces@parklanecyprus.com
Website: www.parklanecyprus.com
Facebook: ParklaneCyprus
Instagram: parklanecyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close